Welkom bij Absolute Pure By Sandra,

Ik ben Sandra Evers Levers, 36 jaar en woonachtig in Groenlo met mijn man en dochter. Vanaf mijn 19de ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste (in Borculo) en zelfstandig ondernemer. Vanaf oktober 2022 maak ik een nieuwe start als eigenaresse van mijn eigen salon Absolute Pure By Sandra.
In al deze jaren heb ik veel geleerd over hoe we onze huid het beste moeten en kunnen verzorgen. Sinds 2016 ben ik verliefd geworden op het huidverzorgingsmerk Absolution. Absolution is huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Hun scala aan producten zijn vrij van hormoon verstorende stoffen, minerale oliën, parabenen, peg’s, sulfaten en parfum. Dat is waar ik voor sta, natuurlijke huidverzorging, net als voor ontspanning en persoonlijke aandacht. Ik kan jou daarom helpen de beste behandeling en producten te kiezen die passen bij de behoefte van jouw huid.

Afspraak maken
Wil je een afspraak maken? Bel naar 06-43754778. Wanneer ik een behandeling geef, kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden. Spreek dan een boodschap in op de voicemail, of stuur een WhatsApp bericht. Je kunt ook zelf eenvoudig een online afspraak maken via de website. Je ontvangt dan een email ter bevestiging van je afspraak.
Omdat persoonlijke aandacht voorop staat bij mij, neem ik graag alle tijd voor jou en de behandeling. Kom je niet voor een behandeling op afspraak, maar wil je graag producten of een cadeaubon? Stuur dan een berichtje naar 06-43754778 dan spreken we samen een afhaalmoment af. Het is namelijk niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. De salon bevind zich op de eerste verdieping die te bereiken is via de trap.

Verhindering of annuleren van de afspraak
Je kunt de afspraak tot 24 uur voor de behandeling kosteloos verplaatsen of annuleren. Zeg je binnen 24 uur af of kom je de afspraak niet na, dan zal 50% van de behandeling in rekening worden gebracht bij je volgende behandeling.
Je kunt zowel contant als met de pin betalen, pin geniet de voorkeur.

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Absolution bevat 99,9% natuurlijke ingrediënten. 96% hiervan zijn medicinale planten. 52% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.

*Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte ingrediënten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze efficiënte ingrediënten te integreren in alle formules.

Geen huidbelasting maar huidverbetering! Biologisch is écht beter Het is geen fabeltje, geen marketingtruc: biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Luister naar uzelf, luister naar uw huid!

En … er is meer!

Absolution is een huidcosmetica merk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van polypropylene (PP) om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport.

Uw huid is uniek

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen. Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, huid verbeterend en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: door Mix & Match makkelijk af te stemmen op de behoeften van uw huid. Hoogwaardige natuurlijke en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Ecocert-standaard verkrijgbaar op http://cosmetics.ecocert.com en de Cosmebio.

Menu